Strand & Pool

Pool.jpg

Det är få poolområden som känns så trevliga som det som Hotel Poseidon erbjuder och få som är så vackra. Välkommen till bekväma solstolar, parasoll, snackbar, barnpool och en stor swimmingpool där du kan simma under hotellets främre bar.

Lägg dig i en solstol och fäll upp parasollet och beställ en kall drink från hotellets bar. Låt barnen plaska i barnpoolen som ligger i en särskild del av området, strax intill den stora poolen och solstolarna.

Här finns ytterligare bilder från Hotel Poseidons poolområde.

The-Beach.jpg

Det som lockar både långväga turister och badgäster från andra delar av Italien är Terracinas makalösa strand. Den sträcker sig ca 5 km utefter medelhavet på ena sidan och Terracinas populära strandpromenad på andra sidan.

Stranden fylls under sommaren både av turister och italienare och de olika strandbarerna har fullt upp med att hyra ut solstolar och parasoller och servera kall dryck och kanske en panini tilll lunch. Under dagarna umgås italienarna på stranden och på kvällen möts man utefter strandpromenaden på väg till eller ifrån någon av alla de restauranger som ligger utefter havet.

Hotel Poseidon ligger endast ca 50 meter från stranden.

Hotel Poseidon • Via Piemonte, Terracina, Italy
Tel: +39 (0)773 73 36 60 • Email: hotelposeidon@libero.it